ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

22 Вересня, 2023 р., 14:15
З метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації в Хмельницькій області та недопущення занесення африканської чуми свиней на територію  області Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області  рекомендує власникам, які утримують поголів’я свиней посилити заходи профілактики недопущення АЧС.
22 Вересня, 2023 р., 08:16
За публічного обвинувачення прокурорів Волочиської окружної прокуратури суд визнав винним жителя Донецької області у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України). Його засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
21 Вересня, 2023 р., 15:36
У вересні особам з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) на виплату пенсій, неотриманих за минулі періоди, додатково спрямовано 536 млн грн. Уряд, постановою від 05.09.2023 № 944, вніс зміни до бюджету Пенсійного фонду України на 2023 рік, збільшивши до 1 млрд грн цільові призначення на виплату пенсій за минулі періоди особам з числа ВПО.
20 Вересня, 2023 р., 13:04
Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО) на новому місці.
20 Вересня, 2023 р., 09:11
Напередодні, 12 вересня 2023 року, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець в онлайн-форматі провів, організовану Асоціацією міст України, зустріч з представниками органів місцевого самоврядування.
17 Вересня, 2023 р., 10:50
Щорічно 17 вересня відзначається День рятівника України. У цю дату привітання отримують всі співробітники служби з надзвичайних ситуацій: фахівці з аварійно-рятувальних і пошукових робіт, сапери, водолази, пожежники і ліквідатори аварій. 
14 Вересня, 2023 р., 18:50
Третя окрема штурмова бригада Збройних сил України здійснює набір до своїх лав. Це підрозділ, який уже пройшов насичений бойовий шлях та за час повномасштабного вторгнення здійснив трансформацію від добровольчого загону ТрО до штурмової бригади ЗСУ. У бригаді зазначають, що на новобранців чекають фахова бойова підготовка з досвідченими інструкторами, офіційне оформлення, сучасне озброєння та якісне забезпечення. Охочим приєднатися треба заповнити анкету на сайті підрозділу: www.ab3.army Додамо, що Третю окрему штурмову бригаду заснували ветерани "Азову". Бійці підрозділу захищали Київ та звільняли від окупантів Київську область, десантувалися в Маріуполі та гнали ворога з Херсонщини й на Запорізькому напрямку. Вже більше, ніж пів року підрозділ боронить землі Донеччини, відважно б’ючись за українське місто Бахмут.
14 Вересня, 2023 р., 16:24
Одним з важливих напрямків забезпечення сталого розвитку держави - забезпечення її майбутнього, що являється захистом прав дітей та виховання підростаючого покоління на принципах патріотизму, моральності, поваги до закону, любові до ближнього. В Україні основні підходи до осмислення та реалізації прав дітей, визначених міжнародними нормами та вітчизняним законодавством, протягом останнього часу істотно змінилися. Це пов’язано з розвитком державної політики щодо дітей, удосконаленням національного механізму контролю за дотриманням чинного законодавства у сфері охорони дитинства.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора