ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

01 Листопада, 2023 р., 15:22
Шановні мешканці громади! 02.11.2023 о 15:00 у сесійній залі будинку Волочиської міської ради відбудеться зустріч із  представниками Національної поліції: начальником Управління головної інспекції ГУНП в Хмельницькій області полковником поліції Кузьміним Петром Петровичем та керівництвом місцевого відділу поліції. З метою покращення службової діяльності, налагодження більш тісної комунікації та відкритості партнерських відносин між громадянами і поліцією, запрошуємо усіх мешканців громади на даний захід для обговорення проблемних чи інших питань, які виникають у службовій діяльності працівників місцевого підрозділу поліції.  Також на зустріч запрошено дільничних офіцерів поліції та поліцейських офіцерів громади.
31 Жовтня, 2023 р., 16:05
Із глибокою скорботою розділяємо горе рідних. Із шаною та повагою схиляємо голови перед Героєм. На жаль, жорстока війна забирає кращих та приносить горе в оселі українців. Болюча туга полонить душі, і чисельність загиблих не спиняється.
31 Жовтня, 2023 р., 15:34
19 жовтня 2023 року в м. Києві відбулась презентація посібника «Як впровадити програму стажування для молоді?», який розробила команда Міжнародний республіканський інститут «IRI Ukraine» для органів місцевого самоврядування на основі практичного досвіду впровадження пілотних програм стажування у громадах в межах програми USAID «Мріємо та діємо».
31 Жовтня, 2023 р., 09:44
Філія «Старокостянтинівське лісове господарство» ДП «ЛІСИ УКРАІНИ» з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих обʼєктів територіальних громад, котрі використовують деревину дровʼяну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періода 2023/2024 років інформує щодо можливості реалізації деревини дровʼяної НВ для потреб територіальної громади:
31 Жовтня, 2023 р., 09:43
Якщо підлітки, яким виповнилося 16 років, хочуть укласти шлюб, їм потрібно звертатися до суду й отримати дозвіл на це, адже шлюбний вік в Україні настає з 18 років. Суд має розглянути цю заяву та на підставі наведених доказів встановити, чи відповідає шлюб інтересам неповнолітніх.
27 Жовтня, 2023 р., 14:47
Одним із найважливіших чинників при призначенні пенсії є страховий стаж.
25 Жовтня, 2023 р., 16:52
Сьогодні, 25 жовтня 2023 року в селі Соломна Волочиської територіальної громади відбулася церемонія прощання з загиблим Героєм, солдатом Збройних Сил України – Олегом  Ковальчуком. Ковальчук Олег Леонідович народився 30 серпня 1988 року в селі Головчинці Летичівського району Хмельницької області. Через два роки після його народження родина Олега переїхала в село Соломна, тоді ще Волочиського району. У 1994 році Олег йде у перший клас Соломнянської загальноосвітньої школи. Після закінчення школи, у вересні 2003 року Олег вступив у вище професійно-технічне училище №4 в місті Хмельницькому, де здобув професію маляр-штукатур. Після закінчення училища працював за професією на будівництві.
25 Жовтня, 2023 р., 14:54
Державна податкова служба України постійно отримує інформацію про факти господарської діяльності без державної реєстрації та вкотре нагадує громадянам про необхідність реєстрації суб’єктами господарювання у випадку здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів (надання послуг) та платникам податків, які здійснюють діяльність за допомогою інтернет магазинів, – про необхідність застосування РРО/ПРРО та видачі відповідних розрахункових документів.
24 Жовтня, 2023 р., 10:57
Захищаючи Україну загинув наш земляк з села Соломна КОВАЛЬЧУК Олег Леонідович.
24 Жовтня, 2023 р., 09:58
Діти з 14 років, які мають намір скасувати своє усиновлення, можуть звернутися по безоплатну правничу допомогу. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора