ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

07 Грудня, 2023 р., 09:00
Сьогодні, 7 грудня 2023 року, минає рівно 40 днів з тих пір, як на 64-му році життя, внаслідок важкої хвороби, відійшла у Вічність людина світлої душі, відкритого і доброго серця, професіонал своє справи – генеральний директор ТОВ "Волочиський цегельник" ЖУК Тетяна Станіславівна.
07 Грудня, 2023 р., 08:13
7 грудня Україна відзначає День місцевого самоврядування.
05 Грудня, 2023 р., 16:07
Відповідно до статті 33 Закону України “Про управління відходами” та статті 12 Закону України “Про житлово-комунальні послуги” , постанови Кабінету Міністрів України від 8 серпня 2023 р. № 835 «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами та типових договорів про надання послуги з управління побутовими відходами», Комунальне підприємство Муніципальна компанія «Житлосервіс» Волочиської міської ради Хмельницького району Хмельницької області публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення Індивідуального договору про надання послуги з управління побутовими відходами.
05 Грудня, 2023 р., 12:35
Програма Scholarship – реальна можливість за допомогою власних знань та навичок, компенсувати частину коштів за навчання на контрактній формі. За перемогу в конкурсі (зазвичай це 3 призових місця) студенти отримують безповоротні грантові кошти в установленому розмірі на свої розрахункові рахунки в ВУЗі.
05 Грудня, 2023 р., 11:32
Після відновлення декларування 12 жовтня 2023 року, ухвалений Верховною Радою України Закон визначив, що відтепер у розділі декларації 12.1 “Банківські та інші фінансові установи, у тому числі за кордоном, у яких у суб’єкта декларування або членів його сім’ї відкриті рахунки або зберігаються кошти, інше майно” не потрібно вказувати номери рахунків, так звані IBAN. Треба зазначати лише фінансові установи, в яких відкрито банківські рахунки. 
05 Грудня, 2023 р., 10:47
Дорогі волонтери! Шановна громадо! Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем волонтера! Це свято кожного, хто за покликом серця допомагає людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. 
04 Грудня, 2023 р., 10:48
Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect (далі – програма), яка створена з ініціативи Президента України. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа.
04 Грудня, 2023 р., 10:35
30 листопада у місті Хмельницький відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, яке було проведено спільно з  Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України на тему:  «Дієвість реалізації повноважень та перспективи діяльності агенцій регіонального розвитку».
01 Грудня, 2023 р., 13:25
Шановні працівники прокуратури! На ваших плечах лежить відповідальність за базові речі, що формують демократичне і цивілізоване суспільство. Це — верховенство права та дотримання прав і свобод людини.
01 Грудня, 2023 р., 10:21
Зима - чудова пора відпочинку на льоду. Скільки радощів вона приносить! Розваги на ковзанах, лижах, санчатах! Тому усі ми із задоволенням зустрічаємо цю пору року, іноді забуваючи про небезпеку, яку може приховувати лід, а саме тонкий лід. Пам’ятайте, з метою уникнення лиха, необхідно обережно поводитись на льоду. Найбільш небезпечна крига–перша, адже така крига ще надзвичайно тонка, не міцна і не витримує маси, навіть маленької дитини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора