ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

14 Квітня, 2016 р., 16:19
Сьогодні 14 квітня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Волочиської міської ради. На засіданні обговорювалися цілий ряд важливих питань: - Про затвердження Дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків на капітальний ремонт вуличного освітлення у с. Користова, с. Бальківці, Волочиської міської ОТГ. - Про встановлення шляхом коригування тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення. - Про надання повноважень Реєстраційному відділу Волочиської міської ради стосовно правопорушень пов’язаних з реєстрацією/зняттям місця проживання/перебування осіб, та інші. Всі питання були розглянуті та прийняті відповідні рішення.
12 Квітня, 2016 р., 16:54
8 квітня 2016 року, відбулося перше засідання робочої групи з стратегічного планування у Волочиській ОТГ. З вступним словом про актуальний стан розробки стратегічного плану розвитку Волочиської громади виступив Волочиський міський голова Костянтин Черниченко. Активну участь в роботі засідання робочої групи прийняли депутати та в.о. старост Волочиської ОТГ, представники громадських організацій. На засідання також були запрошенні працівники органів місцевого самоврядування з СМТ Війтівці, Дунаєвці, Летичів, Чорний  Острів, консультанти зі стратегічного планування Петро Мавко та Василь Кашевський.
12 Квітня, 2016 р., 09:15
7 квітня, відповідно до ст. 73 Закону України про місцеві вибори, заступник міського голови Світлана Івченко за участю голови міської виборчої комісії Василя Кокошка вивчали стан матеріально-технічного забезпечення до підготовки виборів старост сіл Волочиської ОТГ, які відбудуться 17 квітня 2016 року. Стан виборчих дільниць був визнаний як задовільний.
04 Квітня, 2016 р., 16:09
З приходом весни наступає сприятлива пора взятися за наведення чистоти, порядку, покращення благоустрою та санітарного стану нашої громади.
04 Квітня, 2016 р., 15:27
Сьогодні відбулася нарада з головами та секретарями дільничних виборчих комісій по виборах старост сіл Волочиської об’єднаної територіальної громади 17 квітня 2016 року.
04 Квітня, 2016 р., 15:15
Зроблено крок на шляху до децентралізації у сфері земельних відносин: відтепер органи державної влади, органи місцевого самоврядування отримають доступ до Державного земельного кадастру і матимуть можливість користуватися інформацією Державного земельного кадастру при прийнятті управлінських рішень. На засіданні Кабінету Міністрів прийнято постанову №205 «Деякі питання ведення Державного земельного кадастру». Документом визначається порядок надання безпосереднього доступу до відомостей Державного земельного кадастру широкому колу посадових осіб та фаховим спеціалістам. Відтепер заінтересовані особи можуть самостійно отримувати необхідні відомості про об'єкти Державного земельного кадастру, його картографічну основу, відомості про земельні ділянки, їх власників та користувачів. Крім того, постановою визначено, за яким порядком надаватимуться витяги та інші документи з Державного земельного кадастру адміністраторами центрів надання адміністративних послуг та уповноваженими особами виконавчих органів місцевого самоврядування, що сприятиме децентралізації. Урядовим документом також запроваджується механізм надання відомостей з Державного земельного кадастру з використанням можливостей Інтернету.
04 Квітня, 2016 р., 15:00
8 квітня 2016 року о 10 годині в приміщенні малого залу РБК "Гармонія" відбудеться 1-ше засідання робочої групи зі стратегічного планування
31 Березня, 2016 р., 14:45
Сьогодні в кабінеті голови РДА Володимира Сергійчука відбулася робоча нарада за участю міського голови Костянтина Черниченка, його заступника Світлани Івченко, щодо реорганізації територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Волочиського району шляхом перетворення в комунальну установу Волочиської міської ради.
29 Березня, 2016 р., 15:54
ЗВЕРНЕННЯ
28 Березня, 2016 р., 19:43
25 березня 2016 року, відбулося пленарне засідання шостої сесії сьомого скликання Волочиської міської ради. На сесії розглядалися наступні питання: - Схеми планування Волочиської ОТГ. -  Про розмір ставок орендної плати за землю на території Волочиської ОТГ. -  Про встановлення пам’ятника (пам’ятного знаку) героям АТО. - Про затвердження правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти й порядку на території Волочиської ОТГ. - Про використання коштів, отриманих від плати за оренду комунального майна в 2016 році. Та інші.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора