ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з освітянами Волочиської ОТГ

Дата: 31.01.2017 16:38
Кількість переглядів: 897

Фото без опису27 січня 2017 року, відбулося зустріч народного депутата Сергія Лабазюка та міського голови Костянтина Черниченка з колективом Волочиського навчально-виховного комплексу, загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №5 та Бальковецької.
Метою зустрічі було ознайомлення із використанням в освітніх закладах комп’ютерної техніки, яка нещодавно була придбана за кошти державного бюджету (1 млн. 168 тис. гривень).
В ході зустрічі було оглянуто придбану комп’ютерну техніку, на якій уже повноцінно працюють учні і яка стала великою допомогою закладам в освоєнні інформаційних технологій на сучасному етапі. Народний депутат також ознайомився з проблемними питаннями закладів.
«Ми сьогодні бачимо, що завдяки інтерактивним дошкам вчителі можуть пояснити навчальний матеріал більш доступніше та ефективніше. Нові комп’ютери – це нові можливості для дітей, мультимедійні проектори це цікавіші уроки та шкільні заходи» – додав Сергій Петрович.
В теплому дружньому колі пройшла бесіда з педагогічними колективами закладів про їх сьогодення, проблеми та плани на майбутнє. Всі освітяни щиро були вдячні Народному депутату Сергію Лабазюку за турботу та увагу до освітянської галузі громади.
Усі учасники були приємно вражені, коли дізналися, що за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року, одним із десяти найкращих закладів Хмельницької області визнано Бальковецьку загально-освітню школу – єдину сільську школу. Так, здобутки освіти громади очевидні. Але поряд з тим очевидно і те, що без розуміння і підтримки міської влади, депутатів всіх рівнів неможливо досягти омріяних результатів.
Окрім того, представники благодійного фонду «Ми поруч», після зустрічей з нардепом, вручили школам спортивний інвентар, а дітям солодкі подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора