ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки роботи ВКП ЖКГ за 2016 рік

Дата: 06.02.2017 16:22
Кількість переглядів: 756

Фото без опису1 лютого 2017 року в приміщенні ЦКД «Гармонія» о 9.00 відбулися загальні збори трудового колективу ВКП ЖЕК, на яких були присутні 85 членів колективу .

Працівники підприємства заслухали звіт директора ВКП ЖЕК Наконечного В.А. про результати фінансово-господарської діяльності за 2016 рік та самостійного структурного підрозділу підприємства – дільниці благоустрою начальника Яськевича Ю.М. Робота підприємства за звітний період була визнана задовільною. Звіт голови профкому Гладкевич О.Й. про виконання умов колективного договору також отримав позитивну оцінку. 

З проектом нового колективного договору на 2017-2021 рр. ознайомив присутніх майстер комунального підприємства Гуменний С.В. Колективний договір одноголосно був схвалений загальними зборами колективу та були обрані нові члени профкому: О.Меланіч, О.Воронович, Л.Ішметьєва.

На  зборах був присутній  міський голова К.В. Черниченко, заступник міського голови з питань ЖКГ О.М.Клімова, голова обласної профспілки працівників ЖКГ М.А.Шафінський . Міський голова проаналізував роботу підприємства за минулий рік та відмітив позитивну динаміку його розвитку.

К.Черниченко подякував за роботу голові профкому О.Гладкевич. Працівник дільниці благоустрою М. Моцна за багаторічну працю та з нагоди ювілею була нагороджена почесною грамотою та цінним подарунком.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора