ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«РЕФОРМАЦІЯ В ПРОФЕСІЇ»

Дата: 03.04.2017 15:14
Кількість переглядів: 743

Фото без описуВ рамках заходів присвячених 500-річчю Реформації в залі засідань міського центру культури та дозвілля «Гармонія» відбулася зустріч з роботодавцями громади на тему: «Реформація в професії». І саме ця тема стала головною в розмові з цікавими людьми, такими як кандидат наук, громадський діяч – Олег Шеремет та доцент Прикарпатського університету імені В.Стефаника – Андрій Терлецький.

«Розвиток капіталізму і ринкової економіки великою часткою завдячує внеску реформації XVI століття, а саме завдяки розвитку так званої протестантської етики праці. Протестантська трудова етика – фундамент добробуту багатьох західних країн. Реформація помітно вплинула на ставлення до роботи, внаслідок чого будь-яка професія сприймалася як складова загального блага та вияв  Божого благословіння, як і будь-яке «священне» покликання» – підкреслив Олег Шеремета.

В обговорені цієї теми взяли участь Народний депутат України – Серій Лабазюк, міський голова Волочиської ОТГ – Костянтин Черниченко, голова Волочиської райдержадміністрації – Володимир Сергійчук.

Саме такі зустрічі стануть допомогою в організації трудового процесу і управлінні трудовим колективом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора