ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села Авратин

Дата: 15.05.2017 11:38
Кількість переглядів: 1155

Фото без опису8 травня 2017 року в селі Авратин відбулося свято – день села. В цей день у великому та затишному залі сільського будинку культури вільних місць не було. На це свято до свого рідного села завітали багато мешканців та гостей, які не забувають про свою малу Батьківщину.
Не з пустими руками прибув на свято і перший заступник міського голови Олександр Васильченко, який від імені міської ради подарував громаді села мотоблок для покращення робіт по благоустрою громади та вручив жителів грамотами, подяками і грошовими винагородами. 
На святі також були присутні заступник голови райдержадміністрації – Олег Карун, представник благодійного фонду «Ми поруч» народного депутата України Сергія Лабазюка – Михайло Олійник заступник генерального директора ТОВ «Волочиськ-Агро» – Людмила Адамчук, які також вручили цінні подарунки жителям села.
 Святковий настрій усім присутнім задавали місцеві аматори художньої самодіяльності та хореографічний колектив «Сузір’я» Волочиської дитячої школи мистецтв.
Після чудового концерту на всіх чекав фуршетний стіл.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора