ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Волочиській ОТГ відзначили День захисника України

Дата: 14.10.2016 16:35
Кількість переглядів: 900

У світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яка українцями завжди вважалася заступницею і покровителькою козаків, вже другий рік відзначається Державне свято – День захисника України.
14 жовтня 2016 року з центральної площі керівники району та міста, учасники АТО, волонтери, воїни-інтернаціоналісти, представники трудових колективів, жителі та гості міста Волочиськ і Волочиської ОТГ скорботною колоною пройшли до скверу Меморіалу Слави, де відбулося закладення каменю на місці майбутнього будівництва пам’ятника воїнам АТО. Після чого, усі присутні були запрошені до ЦКД “Гармонія” для продовження урочистих заходів відзначення Дня захисника України.
З привітанням до присутніх звернувся міський голова Волочиської ОТГ – Костянтин Черниченко, від якого пролунали слова підтримки та вдячності нашим воїнам, були вручені ювілейні медалі “Захисник України” та грошові винагороди. Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт, який подарував присутнім позитивні емоції та гарний настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора