ВОЛОЧИСЬКА МІСЬКА РАДА
офіційне інтернет-представництво
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР З ПИТАНЬ УПРАВЛІННЯ ДОСЛІДНО-ЕКСПЕРЕМЕНТАЛЬНОЇ РОБОТИ

Дата: 14.12.2016 10:18
Кількість переглядів: 944

13 грудня 2016 року, на базі Волочиського навчально-виховного комплексу, відбувся обласний семінар з питань управління дослідно-експерементальною роботою в загальноосвітньому навчальному закладі. В семінарі взяли участь члени обласної Асоціації керівників інноваційних закладів освіти, куди входить і директор навчально-виховного комплексу – Володимир Ревуцький, міський голова – Костянтин Черниченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради – Алла Плотнікова, завідувач кафедри менеджменту та освітніх технологій Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент– Віра Гуменюк, президент асоціації керівників інноваційних закладів області, заслужений працівник освіти України – Галина Можейко. 
В даному заході були представленні всі райони нашої області.
На високому професійному рівні наш навчально-виховний комплекс поділився досвідом своєї дослідницько-експерементальної роботи з питань використання мультимедійного комплексу у навчально-виховному процесі.
Також учасники семінару мали змогу ознайомитися із основними пріоритетами розвитку освітньої галузі Волочиської міської територіально об’єднаної громади, які детально розкрив міський голова – Костянтин Черниченко. Його виступ для присутніх був надто важливим і цікавим, адже не в усіх районах області створені об’єднані територіальні громади і не скрізь приділяється така значна увага закладам освіти, як у нас. Це і відзначив начальник відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради – Алла Плотнікова, яка наголосила, що за всі двадцять років своєї діяльності на освітянській ниві не відчувала такої турботи про дітей кожного населеного пункту, як сьогодні. 
В процесі обговорення у підсумково-узагальнюючому модулі побаченого і почутого наші гості із задоволенням та нотками заздрощів відзначили плідну роботу, як адміністрації навчально-виховного комплексу, так і всього педагогічного колективу громади щодо впровадження у навчально-виховному процесі сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. А міському голові була вручена подяка від президента асоціації, Галини Можейко, за надзвичайну батьківську турботу про дітей громади та сприяння у проведенні семінару.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора